Teamcoaching met Aboriginal Art

Lier Consulting verzorgt in samenwerking met Atelier2 (www.atelier2.com) een bijzondere workshop die jou en je team de mogelijkheid geeft op een unieke manier de onderlinge samenwerking te bevorderen.

Dit gebeurt door het toepassen van de schilderkunst van de Aboriginals.
In de workshop maak je kennis met hun wijze van communiceren door vragen die je hebt om te zetten in symbolen. Vragen zoals:
- 
hoe gaan wij als team met elkaar om, hoe communiceren we? 
welke kwaliteiten hebben we en hoe gebruiken we optimaal?
- welke positie neemt ons team binnen ons bedrijf in?
- hoe gaan we om met veranderingen?  

Ontdek hoe het werk van de Aboriginals ook jou en jouw team kan inspireren tot het maken van een kunstwerk over je eigen werk en dat van je collega's. Verwoord als team je eigen verhaal en creëer je eigen symboliek. Zie voor meer informatie bijgaande brochure.

Wat levert de workshop op?
Allereerst een leuke inspirerende ochtend/middag waarbij je samen met je collega’s op creatieve wijze doet aan teambuilding. Aan het einde heb je als team een aantal prachtige kunstwerken gemaakt die je kunt ophangen op kantoor of in het bedrijfsrestaurant. Ook kan de workshop de input vormen voor vervolg teamcoaching en/of individuele coaching. De vragen die je elkaar hebt gesteld en de thema’s die hierbij aan bod kwamen, vormen een prima startpunt om verder te werken aan de positionering van je team.  

Wil je meer informatie? info@lierconsulting.nl

Print deze pagina
Foto Jacobine Lier

Jacobine Lier Ruime ervaring in het coachen van managers en medewerkers. Luisterend oor, zet aan tot zelfreflectie, vakkundig, resultaatgericht en enthousiasmerend. Meer dan 15 jaar in het HRM-vak werkzaam.

Niets uit van deze website mag zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden