Persoonlijke coaching

De persoonlijke coaching van Lier Consulting stimuleert en ontwikkelt managers en professionals. Het helpt hen nog beter vanuit de eigen kracht te werken en (weer) resultaten te bereiken. Door aandacht te besteden aan persoonlijke drijfveren, normen en waarden en kwaliteiten komt u er achter waardoor uw doen en laten worden bepaald. Maar vooral ook hoe inzicht hierin uw gedrag positief kan beïnvloeden omdat er ook wordt gekeken naar praktisch gerichte onderwerpen, zoals communicatieve vaardigheden en time management. Lier Consulting leert u om eerlijk naar uzelf te kijken, realistisch te zien wat er aan de hand is, wat uw kracht en mogelijkheden zijn.

Coachingsvragen die aan de orde kunnen komen, zijn:

Centrale vragen bij de coaching zijn: waarom heb ik deze vragen, waar komen ze vandaan?

Lier Consulting is hierbij graag uw sparringpartner, houdt u een spiegel voor en schroomt niet lastige vragen te stellen. De aanpak is nuchter, invoelend en doelgericht.

Wilt u meer informatie? info@lierconsulting.nl

 

Print deze pagina
Foto Jacobine Lier

Jacobine Lier Ruime ervaring in het coachen van managers en medewerkers. Luisterend oor, zet aan tot zelfreflectie, vakkundig, resultaatgericht en enthousiasmerend. Meer dan 15 jaar in het HRM-vak werkzaam.

Niets uit van deze website mag zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden