Coaching in de natuur

Wat is er prettiger dan gecoacht te worden in de natuur?
De natuur is immers een grote inspiratiebron. De natuur geeft rust en helpt je om je hoofd leeg te krijgen.

Lier Consulting biedt de mogelijkheid om (een deel van de) persoonlijke coachingssessies wandelend of zelfs hardlopend te doen. Dit wordt vaak als heel prettig ervaren. Al wandelend komen de gespreksonderwerpen meestal vanzelf naar boven. Er vormen zich nieuwe gedachten en soms lijken problemen 'vanzelf' op te lossen.

Tijdens de wandelingen worden de elementen van de natuur ook gebruikt: zij vormen mooie metaforen voor je eigen leven. Metaforen die de basis vormen voor oplossingen die je zelf nog niet zag.

Soms is een wandeling van een uur al voldoende, soms zijn meerdere sessies nodig. Vaak worden de wandelingen afgewisseld met coaching 'aan tafel'. Dit laatste is vooral het geval bij loopbaancoaching.

Lier Consulting werkt ook in opdracht van BoFit® Burnoutbegeleiding + Stressmanagement.
Het gaat hierbij om de begeleiding van het fysieke en mentale herstel van mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten volgens de BoFit-methode: lichaamsbeweging gecombineerd met cognitieve en mentale coaching. Alle sessies vinden plaats in de natuur. Kijk voor meer informatie of een vrijblijvende kennismakingssessie op
www.bofit.nl.

Print deze pagina
Foto Jacobine Lier

Jacobine Lier Ruime ervaring in het coachen van managers en medewerkers. Luisterend oor, zet aan tot zelfreflectie, vakkundig, resultaatgericht en enthousiasmerend. Meer dan 15 jaar in het HRM-vak werkzaam.

Niets uit van deze website mag zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden