Loopbaancoaching

Miljoenen mensen gaan dagelijks naar hun werk. En eigenlijk willen ze allemaal hetzelfde: fluitend naar dat werk. Maar plezier in het werk krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Bovendien is plezier in het werk ook veel omvattender dan ‘alleen’ het hebben van leuk werk. En het is ook nog eens heel erg persoonlijk. Lier Consulting werkt daarom samen met u aan het (her)ontdekken van uw persoonlijke motivatie. Voor uw baan in uw huidige organisatie, maar misschien juist wel voor die écht passende baan buiten uw huidige onderneming of instelling. 

Stelt u zichzelf wel eens vragen zoals:


Het zijn vragen die naar boven komen als u zich wat minder prettig voelt in uw werk, als u vastloopt in uw huidige baan en een nieuwe uitdaging zoekt, maar misschien ook wel omdat u werkloos bent of dreigt te worden. Of omdat u een tijd uit het arbeidsproces bent geweest en weer actief wilt worden op de arbeidsmarkt en daar een beetje hulp bij krijgt.

U hoeft er niet alleen voor te staan. Lier Consulting ondersteunt u graag bij het vinden van het werk dat écht bij u past. U gaat op zoek naar uw kwaliteiten en ambities: door grensverleggend te denken, door gebaande paden los te laten en belemmeringen te overwinnen. Lier Consulting staat voor een pragmatische aanpak waarbij u tot denken, maar zeker ook tot doen wordt aangezet.

Wilt u meer informatie? info@lierconsulting.nl

Print deze pagina
Foto Jacobine Lier

Jacobine Lier Ruime ervaring in het coachen van managers en medewerkers. Luisterend oor, zet aan tot zelfreflectie, vakkundig, resultaatgericht en enthousiasmerend. Meer dan 15 jaar in het HRM-vak werkzaam.

Niets uit van deze website mag zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden