Profiel


De afgelopen 
20 jaar heb ik werkervaring opgedaan in het HR-vak en aanverwante disciplines zoals persoonlijke coaching, teamcoaching, loopbaancoaching en mediation.

Een verblijf in Frankrijk (Montpellier) en Engeland (Londen) gaven mij de inspiratie en legden bij de start van mijn loopbaan de basis voor een uitdagende baan op het gebied van ontwikkelingssamenwerking bij de vakcentrale CNV. Na enkele jaren ontdekte ik mijn échte passie: (resultaatgericht) werken met mensen. Daarom maakte ik de overstap naar het HR-vak.
Hierin werkzaam heb ik studie Personeel & Arbeid afgerond aan de Hogeschool de Horst in Driebergen. Mijn scriptie stond in het teken van employability; over hoe je mensen gemotiveerd, betrokken en geïnspireerd houdt bij de organisatie waar zij werkzaam zijn. Mijn passie voor het HR-vak heb ik daarna kunnen aanvullen met praktijkervaring in de rol van onder andere HR-adviseur, hoofd P&O en als projectleider op het gebied van HRM. Tegelijkertijd vergrootte ik mijn theoretische kennis met diverse HR-opleidingen zoals de postdoctorale leergang HR-strateeg aan de Rijksuniversiteit Groningen, maar ook met praktische opleidingen bij onder andere Schouten & Nelissen. Bovendien heb ik bij de Lime Tree de opleiding tot mediator gevolgd en bij IMC Mensontwikkeling de opleiding Intuïtieve Coaching. Ik ben lid van (en werk volgens de uitgangspunten van) de NVP, het NMI en de NOBCO. In het kader van de samenwerking met Bofit heb ik de training Running Instructor gevolgd (Hardloop Academie/Aart Stigter).

Mijn werkwijze staat voor passie, vakkundigheid en professionaliteit.
Verder ben ik enthousiasmerend, positief, energiek en praktisch.

Mijn ervaring op de gebieden van HR-advies, coaching en training heb ik opgedaan bij instellingen en bedrijven zoals het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn, Agis Zorgverzekeringen en Van Eijndhoven & Go.

Print deze pagina
Foto Jacobine Lier

Jacobine Lier Ruime ervaring in het coachen van managers en medewerkers. Luisterend oor, zet aan tot zelfreflectie, vakkundig, resultaatgericht en enthousiasmerend. Meer dan 15 jaar in het HRM-vak werkzaam.

Niets uit van deze website mag zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden